Telefonos ügyfélszolgálatunk H-P 9:00-16:00-ig +3620 316-7796

Medence Hőszivattyúk

Ha Ön medence tulajdonos, akkor biztosan tudja, hogy a medence fűtése mekkora kihívást jelenthet, főleg a hidegebb hónapokban. Azonban a megoldás adott: medence hőszivattyúk! Ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy egész évben élvezhesse a medencét, akár a hideg téli hónapokban is.

A medence hőszivattyúk széles választéka áll rendelkezésére, különböző teljesítményű és funkciókkal rendelkező modellekkel. A legtöbb modell rendkívül hatékony, környezetbarát és halk működésű, így ideális választás minden medence tulajdonos számára.

Ha fontos számára a csendes működés, akkor olyan modelleket választhat, amelyekben a berendezésben lévő kompresszor szivacs szigetelést kapott, és a sokkal halkabb Mitsubishi kompresszor található benne. Ha a könnyű karbantarthatóság a fontos szempont, akkor olyan modellek közül választhat, amelyek speciális kialakításuknak köszönhetően egyszerűen karbantarthatóak.

Az inverter technológiával ellátott hőszivattyúk intelligensen szabályozzák a működési sebességet, így optimális hőmérsékletet biztosítanak a medencében. A beépített WIFI-n keresztül pedig könnyedén vezérelhetők az okoseszközökön keresztül, bárhonnan.

Válassza ki az Ön igényeinek és medencéjének megfelelő medence hőszivattyút, és élvezze egész évben a medence nyújtotta kényelmet és örömöt!


107termék