Telefonos ügyfélszolgálatunk H-P 9:00-16:00-ig +3620 316-7796

XTREME sóbontó 100GR/H 300M3 (075100)
XTREME sóbontó 100GR/H 300M3 (075100)
1 704 000 Ft

XTREME sóbontó 100GR/H 300M3 (075100)

A sósvizes elektrolízis a medencék fertőtlenítésének egyik legelterjedtebb módszere. Nem igényli veszélyes, vagy költséges vegyszerek tárolását, illetve alkalmazását. Nem okoz szennyeződést. Veszélytelen az egészségre.

1 704 000 Ft
Részletek

Üdvözöljük az Xtreme 100 g/óra klórtermelésével és akár 300m3-es medencék számára tervezett készülékében! A vegyszermentes medencevíz fertőtlenítésének forradalmi megközelítésével ez a készülék egy hatékony és gondtalan megoldás a tiszta és egészséges medencevízért.

Az Xtreme sóbontó készülék alkalmazása során a medencevízbe egyszerű konyhasót adagolunk, és az elektrokémiai reakció (elektrolízis) révén klórgáz képződik. Ebből a klórgáz és víz reakciójából szabad aktív klór, azaz hipoklórossav keletkezik, ami hatékonyan fertőtleníti a medencevizet. Az egyszerű klórteszterekkel végzett mérésekkel könnyedén ellenőrizhető a klórszint.

Az alkalmazás előnyei között szerepel:

  • Nem szükséges klórozószer adagolása.
  • Folyamatos fertőtlenítés, kiküszöböli az üzemeltetői pontatlanságokat.
  • Biztonságos, nincs szükség az agresszív klórvegyületekre.
  • Nincs kötött klór a vízben, így szagtalan és nem csípi a szemet.
  • Az enyhén sós víz kellemes tapintású, bőrt nem szárítja.
  • Öntisztító rendszer, minimális karbantartást igényel.
  • Alacsony üzemeltetési költség, közel 80%-os vegyszer költségmegtakarítás.

Ugyanakkor fontos figyelembe venni a készülék néhány hátrányát is:

  • A sós víz erősen korrozív, károsíthatja az egyszerű rozsdamentes berendezéseket (KO33 alapanyagú hőcserélő, létra). Ezért ajánlott titán vagy KO36 alapanyagú kiegészítőket beépíteni.
  • Beltéri medencékhez nem ajánlott, mert a kipárolgó só korróziót okozhat a medencetérben lévő krómozott és rozsdamentes anyagoknál.

Az Xtreme készülék intelligens mikroszámítógép-vezérelt rendszerrel rendelkezik, amely dinamikusan követi az Ön beállításait a klórtermelés fenntartása érdekében. Az öntisztító cella és a könnyen kezelhető LCD kijelző tovább növeli a felhasználói élményt.

A technikai adatok alapján az XXtreme rendkívül hatékony készülék, amely megfelelő teljesítményt nyújt a nagyobb medenceméretekhez is. A nagy cellafelületek hosszabb élettartamot biztosítanak, és a szivattyúvédelem és SPA üzemmód gondoskodik az egyszerű és biztonságos használatról.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termék higiéniai terméknek minősül, és az Általános Szerződési Feltételek (ASZF) értelmében a termék beépítését, használatát követően nem érvényes rá az elállási jog. Az Xtreme készülékkel azonban garantáltan élvezheti a tiszta és egészséges medencevizet, minimalizálva a vegyszerekkel kapcsolatos költségeket és a karbantartást.

Adatok
Cikkszám:
AS075100